nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense vrijwilligers vvv ongelukkig met verhuizing informatiepunt

Terug

‘Deldense vrijwilligers VVV ongelukkig met verhuizing informatiepunt’

Een groot deel van de VVV-vrijwilligers uit Delden stopt per 1 mei met hun werkzaamheden. Dat meldt de TC Tubantia op maandag. Zeker zeven van de negen winkelmedewerkers zijn ongelukkig met de keuze van Hofmarketing, de organisatie waar de VVV in opgaat, om per 1 april te verhuizen naar The Readshop.

In de krant laten twee vrijwilligers weten onvoldoende gehoord te zijn en niet in de gelegenheid zijn gesteld om de nieuwe locatie voor ondertekening van de huurovereenkomst, te bekijken. Ook was er volgens de medewerkers een alternatief op de plek in het vorige pand waardoor verhuizing niet noodzakelijk was. “We waren erg blij toen zich onlangs een nieuwe ondernemer in streekproducen aandiende om dat gat op te vullen. Vervolgens werd echter uit het niets en zonder enig overleg en uitleg de keuze gemaakt om te verhuizen”, zo tekent de Tubantia op.

Frans Schuitemaker, gedelegeerd bestuurder van Stichting HofMarketing, laat ik de krant weten de gang van zaken te betreuren. De bestuurder geeft aan dat er inderdaad gesproken is met een andere partij, maar de overeenkomst met The Readshop toen al zo goed als rond was. Ook zijn de kosten op de nieuwe plek veel lager en de openingstijden ruimer.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.