nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense zomerspelen vieren 50jarig jubileum met reunie

Terug

Deldense Zomerspelen vieren 50-jarig jubileum met reünie

De Deldense Zomerspelen bestaan in 2018 alweer 50 jaar. Voor de organisatie is dat een mooie aanleiding om het programma wat uit te breiden. Zo wordt er een reünie gehouden en is er een creatieve middag voor mensen met een beperking. De website van het evenement voor basisscholieren is tevens een nieuw jasje (klik).

“De Zomerspelen wordt dit jaar gehouden van 27 tot en met 31 augustus en wordt een week vol, spanning en avontuur”, zo vertelt Martijn Raanhuis. “Dit jaar zal er vanwege het 50-jarig bestaan op dinsdagavond 28 augustus van 20.00 uur tot 23.00 uur een reünie plaatsvinden voor alle vrijwilligers die in deze jaren een steentje bij hebben gedragen. Ook hebben we dit jaar op de zondagmiddag 26 augustus van 13:30 tot 16:30 uur een creatieve middag voor mensen met een beperking.” Aanmelden voor de reünie kan via: reuniezomerspelendelden@hotmail.com. Voor meer informatie over de creatieve middag kan contact worden opgenomen via: martijnraanhuis@gmail.com.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. “De Zomerspelen draaien op vrijwilligers en zonder deze mensen is er geen evenement”, zo aldus de voorzitter. “De bestuursleden springen nu al vaak bij, maar dan nog is het allemaal erg krap. Dat is ook geen oplossing voor de lange termijn. Er moeten gewoon meer mensen bijkomen anders moeten wij straks onderdelen uit het programma schrappen. Dat zou natuurlijk enorm jammer zijn voor een evenement met zo’n lange traditie.” Vrijwilligers van 16 jaar en ouder kunnen zich aanmelden via de website van de Zomerspelen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.