nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

duidelijkheid omtrent extra parkeerplaatsen museum no hero delden

Terug

Duidelijkheid omtrent extra parkeerplaatsen museum No Hero Delden

Er is duidelijkheid over de extra parkeerplaatsen voor het nieuwe museum No Hero in Delden. Mensen die in de toekomst de kunstwerken van Geert Steinmeijer aan de Hengelosestraat willen bekijken, kunnen hun auto parkeren bij hotel en restaurant het Witte Paard. Aan de achterzijde van deze parkeerplaats met zo’n twintig plekken, worden nog eens ruim tien parkeervlakken gecreëerd. Het totaal komt daarmee op ongeveer vijftig. Tevens komt er een wandelpad van het terrein achter het Witte Paard naar het museum.

Gemeente Belangen liet vorig jaar weten zich zorgen over het gebrek aan parkeerplekken bij het toekomstige museum aan de Hengelosestraat.“In de afgelopen weken hebben we in de media regelmatig kennis kunnen nemen van de parkeerproblemen bij het nieuwe museum More in Ruurlo”, zo gaf Coby Titshof aan. “Nu er binnenkort ook in Delden een museum wordt geopend dat, naar verwacht, de nodige bezoekers zal trekken, werpt zich de vraag op hoe de parkeergelegenheid hier geregeld is.”

Met veertien plekken voldeed het museum wel aan de parkeernorm, maar iedereen was het erover eens dat dit niet genoeg was. In de Tubantia van zaterdag laten Jan ten Brummelhuis van het Witte Paard, Geert Steinmeijer en Coby Titshof weten blij te zijn met de oplossing. Mogelijk wordt ook de parkeerplaats bij hotel De Zwaan nog uitgebreid waardoor er voor het museum en Delden nog meer ruimte komt.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.