nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

eerste editie maibaumfeest met freddy pfister band

Terug

Eerste editie Maibaumfeest met Freddy Pfister Band

Op de zondag na de Nacht van Delden wordt op dezelfde locatie voor het eerst een Maibaumfeest gehouden. Het plein wordt op 15 juli door het Evenemententeam Delden in Duitse sferen gebracht met biertafels en bijpassende muziek. Ook wordt er geheel volgens traditie een Maibaum opgericht bij het Ressingplein. Freddy Pfister Band, met het voormalig bandlid van de Zillertaler Schürzenjäger in de gelederen, verzorgt de muziek. De start is om 13.00 uur en de entree is gratis. De nieuwe munten van de Nacht van Delden kunnen ook bij het Maibaumfeest gebruikt worden. De oude paarse munten zijn niet meer geldig.

“Ex schürzenjäger Freddy Pfister gaat sinds 15 jaar zijn eigen weg en is vandaag de dag een levende legende! Samen met de Zillertaler Schürzenjäger was hij verantwoordelijk voor de wereldhit ‘Sierra Madre’uit 1987. Maar ook hits als ‘Logo Logo’ en de ‘Timple Boarischer’ komen o.a. van Ex-Schürzenjäger Freddy! Hij zat van 1987 toto en met 1998 bij de band, speelde vooral accordeon en keyboard en viel op door een tiental horloges aan beide armen.”

Inmiddels vormt Freddy samen met een trio zijn eigen Freddy Pfister Band waar hij zéér succesvol mee door geheel Europa optreedt. “Met Alex Reichinger, Martin Penz en Gregor Machater heeft hij uitstekende muzikanten aan zijn zijde, die zowel vocaal als muzikaal perfect passen bij Freddy Pfister. De drie volbloed muzikanten zijn niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland succesvol. Ze verbazen het publiek keer op keer. In de live show brengen ze zowel entertainment van populaire muziek tot de nieuwste hits.”

advertenties

11 jul 2018

“Inmiddels vormt Freddy een trio met zijn eigen Freddy Pfister Band waar hij zéér succesvol mee door geheel Europa optreedt. “Met Alex Reichinger, Martin Penz en Gregor Machater

Volgens vorm hij dan een kwartet. ”

Toon Nijland 11-07-2018 @ 11:49 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.