nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

eerste lustrum voor deldense rocknacht

Terug

Eerste lustrum voor Deldense Rocknacht

Ook in 2018 staat de Deldense Rocknacht weer op de agenda. Op zaterdag 17 november brengen tientallen muzikanten uit Delden en omstreken vanaf 21.00 uur een ode aan de grootste pop- en rockclassics. Het evenement wordt dit jaar niet gehouden bij café De Boemel, maar bij eetcafé De Burgemeester.

Organisator en initiatiefnemer Stephan Masselink is alweer maanden in touw met alle voorbereidingen en kijkt enorm uit naar het eerste lustrum. “Toen we hier vijf jaar geleden mee begonnen, wisten we natuurlijk niet dat het zo’n succes zou worden. Het is geweldig om te zien hoe snel we een goede reputatie hebben opgebouwd en hoe de mensen uitkijken naar het feest. Het is veel, maar dankbaar werk.”

Begin oktober is de eerste bijeenkomst voor de muzikanten gehouden. Daar kwamen ruim dertig mensen op af. Masselink: “We hebben veel bekende gezichten gezien, maar ook een aantal nieuwe. Het is een mooie groep. Samen hebben we een prachtige lijst samengesteld met heerlijke pop- en rockclassics. Die zullen we op 17 november ten gehore brengen op deze, voor ons, nieuwe locatie.” Begin november is er nog een bijeenkomst en dan zal tevens de generale repetitie worden gehouden.

Kaarten zijn te bestellen op www.eetcafedeburgemeester.nl. Entree: voorverkoop € 6,00, aan de zaal € 7,50.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.