nu 18°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

eetcafe de burgemeester neemt organisatie deldense fiets4daagse over

Terug

Eetcafé de Burgemeester neemt organisatie Deldense Fiets4daagse over

Voorinschrijving in volle gang

Het Hemelvaartweekend staat traditiegetrouw weer garant voor vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van Delden. Dit jaar vindt de Hemelvaart Fiets4daagse Delden van donderdag 30 mei tot en met zondag 02 juni 2019 plaats. Waar de afgelopen 13 jaar de Deldense fietsclub de Twickeltrappers een ondersteunende rol speelden bij het evenement van de VVV, wordt de organisatie dit jaar overgenomen door Eetcafé de Burgemeester.

Het evenement trekt jaarlijks honderden fietsers uit heel Nederland naar Delden. Deelnemers hebben dagelijks de keuze uit twee afstanden: 30 of 50 km. De fietstochten gaan door het afwisselende Twentse coulisselandschap en hebben elke dag een ander thema. Onderweg komen de deelnemers langs verschillende bezienswaardigheden zoals musea, molens en historische landgoederen. “Er is genoeg tijd om even af te stappen en te genieten van de rust en de mooie natuur. Na zo’n dagje gezond bewegen, kunnen de deelnemers ’s avonds lekker bijkomen in één van de vele horecagelegenheden die de gemeente Hof van Twente rijk is.”

Voorinschrijven met korting tot 1 mei

De start en de finish van de Hemelvaart Fiets4daagse Delden vinden plaats bij Eetcafé de Burgemeester. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur. Fietsers hoeven geen 4 dagen mee te fietsen, één dag meedoen kan ook. Wie zich vóór 1 mei a.s. inschrijft, profiteert van een aantrekkelijke korting op de weekkaarten voor volwassenen, € 8,50 en bij de start is dit € 10,-. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.hemelvaartfiets4daagse.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.