nu 11°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
12°
matige regen
17:00
11°
lichte regen
20:00
10°
lichte regen
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

einde aan lange onzekerheid stadhuis delden wordt kwalitaria

Terug

Einde aan lange onzekerheid: Stadhuis Delden wordt Kwalitaria

Het achterste gedeelte van het voormalige stadhuis in Delden krijgt na 16 jaar een andere invulling. Franchise Friendly Concepts heeft de locatie op het Ressingplein gehuurd en zal in het nieuw te bouwen pand een Kwalitaria fastservice restaurant openen. De onderneming heeft verschillende formules en zal in Delden het 4.0 concept uitrollen. Naar eigen zeggen is nieuwe formule te vergelijken met die van La Place. Er zal veel aandacht worden besteed aan de aankleding van zaak en terras en bij het eten ligt de focus op smaak, duurzaamheid, verse producten en natuurlijke ingrediënten.

Wie de uitbater wordt van de nieuwe Deldense vestiging is nog onduidelijk. FFC voert momenteel met meerdere partijen gesprekken over de exploitatie. De bouw start in oktober en wordt uitgevoerd door Lammersen. In april 2018 moet het gebouw, dat ontworpen is in dezelfde stijl als de landgoedwinkel van Twickel, worden opgeleverd. Het zal daarna nog enkele weken duren voordat Kwalitaria de deuren opent.

advertenties

09 sep 2017

“Jammer dat het een keten wordt, ook al is het volgens nieuw concept. Delden floreert bij eigenheid. Tegen de stroom in, heeft Delden dat aardig goed weten te behouden. Voor gepimpte cafetaria's met La Place achtige-entourage zijn er genoeg andere plekken. Delden is me dierbaar. Oké de motor moet draaien en de tijden veranderen, dat snap ik, maar blijf de balans in de smiezen houden. Ellen, geboren Deldense”

Vloedbeld 09-09-2017 @ 10:35 | 0 | rapporteer

Reageren

11 sep 2017

“Met nog een frietzaak in aankomst tegenover de sporthal hebben we met kwalitaria erbij 4 frietzaken in Delden
Dat is er toch zeker 1 teveel!
Kwalitaria is meer dan een cafetaria en met een lunchroom, en met een mooi terras waar je belegde broodjes met verse drankjes kan kopen
Is dit vast en zeker een aanvuling voor het centrum van Delden”

Max 11-09-2017 @ 10:17 | -1 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.