nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

fotopresentatie vogelbuurt vroeger en nu in stadscentrum parochiehuis

Terug

Fotopresentatie ‘Vogelbuurt vroeger en nu’ in Stadscentrum Parochiehuis

Op verzoek van de Vereniging Heemkunde Ambt Delden verzorgt Guus Bloeming op 19 januari een fotopresentatie over de Vogelbuurt in Delden. Onder de naam ‘Vogelbuurt vroeger en nu’ worden in Stadscentrum Parochiehuis oude foto’s van gebouwen, huizen en accommodaties (Onder andere Ficker & Wap en oude zwembad) uit de jaren vijftig en zestig getoond. Deze worden aangevuld met afbeeldingen van tegenwoordig die laten zien wat er voor in de plaats is gekomen of hoe het er nu uitziet.

Ook zullen bekende personen die mede het straatbeeld in de vorige eeuw bepaalden op foto voorbij komen. De presentatie is vooral interessant voor mensen die in dit gebied gewoond hebben en verhuisd zijn. Globaal gaat het om het gebied in Delden tussen de spoorlijn, Vossenbrinkweg, Kafhook en het kanaal.

Guus Bloeming hield al eerder met groot succes fotopresentaties over Delden en de Vogelbuurt. Waarschijnlijk zal hij de presentatie over de Vogelbuurt voor de laatste keer houden. De bijeenkomst start op 19 januari om 20.00 uur en de zaal is geopend om 19.30 uur. De toegang is gratis.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.