nu 11°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
11°
matige regen
17:00
10°
lichte regen
20:00
10°
lichte regen
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

harrie van der woning tweewielers verhuist naar peperkampweg

Terug

Harrie van der Woning Tweewielers verhuist naar Peperkampweg

Na een verblijf van ruim twintig jaar aan de Langestraat, verhuist Harrie van der Woning Tweewielers deze maand naar een nieuwe locatie. Met ingang van 1 november 2017 is Peperkampweg 4, tegenover Efftink Mode, het nieuwe onderkomen van de Deldense fietsenhandel.

De keuze voor een nieuwe en kleinere locatie komt voort uit de ontwikkelingen van de afgelopen jaren in fietsenland. “Toen ik begon was ik de enige in Delden die fietsen verkocht”, vertelt Harrie van der Woning. “Nu is er op fysiek gebied en op het internet veel concurrentie.” Met de verhuizing speelt Van der Woning in op de ontwikkelingen. “Natuurlijk is de Langestraat een prachtige locatie, maar het is ook een erg grote ruimte. Ik kan ook goed uit de voeten aan de Peperkampweg, waar de oppervlakte van de winkel kleiner is.” Naast minder vaste lasten, wordt dan ook het werkdruk lager. “Aan de Langestraat zetten we altijd de fietsen buiten, iets wat veel tijd kostte. Dat hoeft op de nieuwe plek niet meer.”

De Peperkampweg 4 is nu nog opgedeeld in verschillende ruimtes. Eerder was hier onder andere Voetencentrum Wender gevestigd. Ook is Maya Personeel nu nog in het pand gevestigd. “Het is de bedoeling dat het straks een grote ruimte wordt. De rechterzijde zal straks de werkplaats worden en links de winkel. Aan de achterzijde is een opslag die wel afgescheiden zal blijven.”

Van der Woning heeft zin in de nieuwe stap en kijkt uit naar de opening. “We zitten dan wel op een andere plek, maar ik ben ervan overtuigd dat de mensen ons ook na 1 november weten te vinden. We hebben een grote groep vaste klanten en de service blijft zoals de mensen van ons gewend zijn. Verder zijn alle soorten fietsen bij ons welkom.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.