nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

inschrijving derde deldense sportweek op 1 maart van start

Terug

Inschrijving derde Deldense Sportweek op 1 maart van start!

In Delden wordt dit jaar van 17 tot en met 23 juni de derde editie gehouden van de Deldense Sportweek. De stichting Sportplezier Hof van Twente is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen van het evenement en ligt goed op schema. Sportverenigingen Rood Zwart, SV Delden, Devoc, Zwart Wit, DHV, TC Delden en Zwemclub Twickel Delden hebben weer hun medewerking toegezegd en zullen net als de afgelopen jaren een mooi programma samenstellen.

Inschrijven

De inschrijving gaat van start op 1 maart. Teams hebben dan tot 30 april de tijd om zich aan te melden. Dit mag een sportteam zijn, maar kan ook bestaan uit buurtbewoners of familieleden. Iedere ploeg mag, inclusief de coach, maximaal 16 spelers of speelsters tellen. Daarvan wordt er iedere dag een groep afgevaardigd, met minimaal 2 dames, om aan een van de sportdagen mee te doen. Iedere sporter moet minimaal aan 2 onderdelen deelnemen tijdens de week. De punten die verzameld worden in de onderlinge wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. De ploeg met de meeste punten mag zich vervolgens een jaar lang ‘Deldens Sportteam van het Jaar’ noemen. Het team dat zich als eerste aanmeldt, krijgt weer een mooie prijs! Kijk voor meer informatie op de website van de Deldense Sportweek: www.deldensesportweek.nl

Programma 2018

De 7 Deldense sportclubs die de afgelopen jaren al betrokken waren bij de sportweek, hebben ook dit jaar weer hun medewerking toegezegd. De indeling van de week is wel weer iets anders als in 2016 en 2017. “Vorig jaar werd er op de zaterdagavond gestart met een kick-off bij Harlekijn-Smitties. Dit jaar willen we, net als in 2016, het evenement afsluiten met een feest.” Hoe dat precies vorm zal krijgen, wordt de komende weken bekend gemaakt.

Sportweek sinds 2016

De stichting Sportplezier Hof van Twente wil dit jaar verder bouwen op de succesvolle edities van 2016 en 2017. Voorzitter Ramon Kuiper: “Onze verwachtingen zijn de eerste twee edities op alle vlakken overtroffen. Dat komt vooral door de uitstekende samenwerking tussen de stichting en de deelnemende verenigingen en het enthousiasme van de teams. Nu zijn wij weer aan zet om voor de perfecte randvoorwaarden te zorgen voor opnieuw een succesvolle Deldense Sportweek. Ieder jaar willen we het evenement verder verbeteren en daar werken we hard aan. De basis en de doelstelling blijven echter hetzelfde. We willen de inwoners dichter bij elkaar brengen tijdens een gezellig en sportief evenement. Dat zal altijd het uitgangspunt zijn.”


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.