nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
17°
geheel bewolkt
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°
zwaar bewolkt
05:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

inwoners aan het woord donderdag 25 februari 2015 een gitzwarte dag

Terug

Inwoners aan het woord: Donderdag 25 februari 2015 een gitzwarte dag

Nieuws uit Delden is in 2014 gestart met een item waarbij de inwoners van Delden en omstreken de gelegenheid krijgen om een artikel, een column of een andere tekst in te sturen. Wij willen onze lezers daarmee een platform bieden om aan te geven hoe zijn over bepaalde dingen denken die in Delden spelen.

De berichten mogen gestuurd worden in een reactie op een politieke beslissing of uit ergernis over een bepaalde situatie in Delden. Ook is het mogelijk om iemand in het zonnetje te zetten of te bedanken voor bewezen diensten. Wij vragen enkel dat de schrijvers op een respectvolle manier met de mogelijkheid omgaan. Kwetsende en beledigende stukken zullen niet in aanmerking komen voor plaatsing.

Bent u het ergens niet mee eens of wilt u iemand op een speciale manier aandacht geven of bedanken? Laat het ons dan weten via redactie@nieuwsuitdelden.nl


Donderdag 25 februari 2015 een gitzwarte dag

Scheiden is lijden zeggen ze wel eens. Ik heb dat helaas moeten ervaren. Totaal radeloos en uit huis wonende op een Godverlaten camping in Ambt Delden zat ik mijn wonden te likken. Zielig? Ja, zo voelde het wel. Door een ellendig gevoel, angst voor het zwaard van Damocles wat boven mijn hoofd hing, beging ik een grote fout.

Ik startte de auto en reed op weg naar Delden. Iets was ik nooit had mogen doen, met drank op. ‘Was in bed gaan liggen sukkel!’ Ter hoogte van de sportvelden, er was sprake van natte sneeuw, klapte ik achterop een vrachtauto die van het sportpark afreed.

Wat me bezielde? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat deze situatie me 2 jaar na dato nog steeds achtervolgt. Ik werd door iemand geattendeerd op het feit dat door Nieuws uit Delden en RTV Oost het een en ander was opgepikt. Je zakt dan letterlijk door de grond, helemaal als je zoveel mensen uit het mooie stadje Delden kent.

Met knikkende knieën moest ik me verantwoorden voor de rechtbank in Almelo.Ik deed mijn relaas. Hoe kon een vader met kinderen dit doen? Wat had er onvergeeflijk nog meer fout kunnen gaan? Spaans benauwd keek ik de rechter en de officier van justitie aan. Het bleef stil en de officier nam het woord en daarna de rechter.

Kortom kwam het er op neer dat ze mededogen toonden. Met een voorwaardelijke boete kwam ik ervan af. Gelukkig was ik nog niet eerder in aanraking geweest met justitie. Voelde ik me opgelucht? Geenzins. Ik ontweek meer dan een jaar mijn geliefde en vertrouwde omgeving. Het voelde alsof heel Delden naar je keek. Was dat de schuld van Nieuws uit Delden? Nee natuurlijk niet. Het was mijn schuld! Een onvergeeflijk situatie die mij al die jaren heeft achtervolgd.

Er rest mij niets anders dan alle Deldenaren inclusief mijn ex-vrouw hier een diep excuses voor te maken. Laat mijn fout een les zijn voor een ieder. Ongeacht de situatie waarin je verkeert; blijf bij jezelf. Er is nooit een excuus te vinden zo te handelen.

Naam inzender bekend bij de redactie

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.