nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

kerkenpad delden blasius in tweevoud in maand augustus

Terug

Kerkenpad Delden ‘Blasius in tweevoud’ in maand augustus

In de maand augustus organiseert VVV Hof van Twente iedere woensdag een interessante rondleiding onder leiding van een gids door de Oude Blasius kerk, het historische centrum en de Nieuwe Blasius kerk in Delden.

“Iedere woensdagmiddag in augustus kan er deel worden genomen aan het Kerkenpad Delden ‘Blasius in tweevoud’. De lokale gids van het Gidsenteam Delden neemt geïnteresseerden mee naar de Oude Blasius kerk en de Nieuwe Blasius kerk voor een rondleiding. Al wandelend naar deze twee kerken vertelt de gids ook over het historische centrum van Delden. Een boeiende tour voor zowel bezoekers als Deldenaren, die graag meer over deze twee kerken en het historische centrum willen weten.”

Het Kerkenpad Delden ‘Blasius in tweevoud’ start om 13.30 uur bij het pompmonument op de Markt en duurt ongeveer 90 minuten. De prijs per persoon bedraagt € 3,50, kinderen t/m 12 jaar zijn (onder begeleiding) gratis. Voor groepen is het mogelijk om een afspraak te maken. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij het VVV Informatiepunt aan de Langestraat 29, tel. 074-3766363 en op vvvhofvantwente.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.