nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

kerkenpad delden van start in maand augustus

Terug

Kerkenpad Delden van start in maand augustus

In de maand augustus houdt VVV Hof van Twente iedere woensdag een interessante rondleiding onder leiding van een gids door de Oude Blasius kerk, het historische centrum en de Nieuwe Blasius kerk in Delden.

Iedere woensdagmiddag in augustus kan er deel worden genomen aan het Kerkenpad Delden ‘Blasius in tweevoud’. Een gids van het gidsenteam Delden neemt geïnteresseerden mee naar de Oude Blasiuskerk en de Nieuwe Blasiuskerk voor een rondleiding. Al wandelend naar deze twee kerken vertelt de gids ook over het historische centrum van Delden. “Een boeiende tour voor zowel bezoekers als Deldenaren, die graag meer over deze twee kerken en het historische centrum willen weten.”

Het Kerkenpad Delden ‘Blasius in tweevoud’ start om 13.30 uur bij het pompmonument op de Markt en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De prijs per persoon bedraagt 3,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar zijn (onder begeleiding) gratis. Aanmelden kan voor 13.00 uur bij de VVV Hof van Twente aan de Langestraat 29 in Delden, via info@vvvhofvantwente.nl of telefonisch via 074-3766363.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.