nu
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
lichte regen
22:00
lichte regen
01:00
lichte regen
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

la strada bikes uit delden grijpt naast startersprijs midden twente 2017

Terug

La Strada Bikes uit Delden grijpt naast Startersprijs Midden Twente 2017

La Strada Bikes uit Delden is op maandagavond 13 november niet in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Startersprijs Midden Twente 2017. De fietsgalerij van de Deldenaren Vincent Heemink en John Dijk was een van de vijf genomineerden. De prijs ging uiteindelijk naar Zeut Chocola uit Borne.

De vijf genomineerden mochten aan het begin van de avond hun concept presenteren met een stand in de ontvangstruimte. Aansluitend hield Alex Klein een voordracht met als boodschap: ‘doe je wat je moet doen, om te bereiken wat je wilt bereiken’ en ‘waar een wil is, is een weg’. Na deze intro werden er vijf filmpjes getoond van de genomineerden en werden de beoordeling van de jury voorgedragen.

De uitreiking rond 21.00 uur was wederom in handen van juryvoorzitter Peter Bebseler, directeur Galvano Hengelo. Zeut Chocola werd door de jury als winnaar uitgeroepen. Het beeld behorend bij de Startersprijs werd overgedragen door de winnaar van vorig jaar, Bart Kolbrink van Direct Sushi. Michel Kotteman, wethouder gemeente Borne, reikte de waardecheque van 3000 euro uit aan Zeut Chocola. De andere genomineerden ontvingen de cheque van 1000 euro uit handen van de wethouder van hun eigen gemeente.

Heemink en Van Dijk vinden het jammer dat de prijs aan hun neus voorbij gaat, maar kijken terug op een mooie ervaring. “Als je genomineerd bent, wil je natuurlijk ook met de eerste prijs naar huis. Maar we hielden er ook zeker rekening mee dat de prijs naar een ander ging en we zijn sportief genoeg om dit ook een ander te gunnen met een fraai concept”, zo laat Heemink weten. “Al met al kijken we terug op een leuke avond en ondanks dat we niet met de hoofdprijs naar huis gingen, hebben we hierdoor veel positieve publiciteit gehad en hebben we ook nog een leuk geldbedrag overgehouden. Dat bedrag gaan we gebruiken om te investeren in het optimaliseren van een website, middels een fiets configurator. We willen het mogelijk maken dat je vanaf de bank heel eenvoudig je eigen La Strada kunt configureren.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.