nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

laatste kaarten voor eerste editie van haringparty hof van twente

Terug

Ruim 200 'maatjes' verwacht bij eerste Haringparty Hof van Twente

Bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden wordt op woensdag 12 juni 2019 van 16.00 tot 20.00 uur de eerste editie van de Haringparty Hof van Twente gehouden. De afgelopen weken gingen er al honderden kaarten over de toonbank. De organisatie verwacht dat er uiteindelijk tussen de 200 en 250 'maatjes' aanwezig zullen zijn.

De organisatie benadrukt dat er woensdag 12 juni geen kaarten aan de deur te koop zijn. “Mensen die nog interesse hebben kunnen contatc opnemen met Carelshaven. De Haringparty Hof van Twente wordt hét zomerevent dat je niet wilt missen. Er wordt groot uitgepakt met spectaculaire veilingitems, culinaire hapjes, een goede DJ, veel gezelligheid en natuurlijk heerlijke haring.”

Goede doel

De eerste opbrengst gaat naar de Stichting Eschmolen. De stichting heeft inmiddels ruim 5 ton bij elkaar geharkt voor de herbouw van de windkorenmolen die in 1959 afbrandde. Er moeten naast de subsidies echter nog enkele tonnen worden opgehaald voordat de bouw van start kan. De totale investering bedraagt ruim 1.3 miljoen euro. Twee Deldense ondernemers besloten onlangs de schouders eronder te zetten en hebben een actieplan ontwikkeld. De Haringparty Hof van Twente sluit daar nu bij aan.

Haringmaatjes worden

Sponsor worden? Leuk, dat kan! We bieden verschillen sponsorpakketten aan. Bij deze sponsorpakketten zit ook een aantal entreebewijzen bij inbegrepen. Benieuwd? Op de website van Haringparty Hof van Twente staan de diverse sponsorpakketten vermeld.

Gastvrij Delden

Gastvrij Delden zorgt deze middag voor de culinaire hapjes en drankjes, dit zit bij de prijs inbegrepen. "Het belooft dus een zeer geslaagde middag te worden!"


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.