nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

laatste trekkertoertocht deldenerbroek weer een succes

Terug

'Laatste' trekkertoertocht Deldenerbroek weer een succes

Op zondag is de 'laatste' ‘Oldtimer’ Trekkertoertocht Deldenerbroek gehouden. Ruim zeventig tracoren en meer dan honderd deelnemers maakten er weer een groot succes van. Ook de organisatie en de verkeersregelaars droegen hier een belangrijk steentje aan bij. De route voerde weer door het prachtige Twentse landschap en over weggetjes waar de deelnemers normaal gesproken nooit komen.

Dit keer waren de start, de pauzeplek en de finish aan de Hoffmeijerweg in Ambt Delden. Het eerste deel van de tocht ging eerst rondom Delden, vervolgens ging de colonne met meer dan 70 tractoren door het centrum. Hier trokken ze veel bekijks. De pauzestop was vervolgens weer aan de Hoffmeijerweg waarna de tocht verder ging door Deldenerbroek en Azelo.

Na tien jaar heeft de organisatie besloten om te stoppen, maar is heel blij dat er een nieuwe groep enthousiastelingen zich heeft aangemeld om de toertocht voort te zetten. Volgen jaar zal OTG Elsenerbroek de organisatie op zich nemen en zal de toertocht niet in Deldenerbroek maar in Elsenerbroek plaatsvinden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.