nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

level up aan de leiding na mooie eerste dag deldense sportweek

Terug

‘Level Up’ aan de leiding na mooie eerste dag Deldense Sportweek

De derde editie van de Deldense Sportweek is op zondagmiddag van start gegaan op de handbalvelden van DHV op sportpark De Mors. De twaalf deelnemende teams werden direct getest op verschillende terreinen en deden er alles aan om een goede plek op de ranglijst te verwerven. Het was uiteindelijk het team ‘Level Up’ dat 15 punten mocht bijschrijven en de eerste koppositie pakt. De top drie wordt gecompleteerd door ‘Zo Blauw als een Tientje’ en ‘De Derde Helft’. Op maandag is dag 2 en wordt het programma afgewerkt bij SV Delden.

Stichting Sportplezier Hof van Twente, organisator van het evenement, kijkt met een goed gevoel terug op de eerste dag. Voorzitter Ramon Kuiper: “Het was een geweldige eerste dag. De organisatie door de DHV was perfect, de deelnemers streden voor iedere meter en er was veel publieke interesse. De leuke en ludieke opening door EV fysiotherapie (een gezamenlijke warming-up) zorgde vanaf de start voor een goede sfeer.”

Het belooft dan ook weer een mooi evenement te worden. “De toon voor een succesvolle week vol spanning is weer gezet.” Naast de felle strijd tussen de teams was er echter ook weer volop ruimte voor sportiviteit. “Dat bleek wel uit de manier waarop het team ‘Vaak bu-j te bang’ uit de brand werd geholpen. Doordat het eerste elftal van SV Delden ook moest spelen, kreeg de ploeg niet voldoende spelers op de been. Uiteindelijk konden ze door een aantal jeugdige invallers alsnog meedoen.”

Ranglijst na dag 1:

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.