nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
12°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
24°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

meningen over komst kwalitaria in delden sterk verdeeld

Terug

Meningen over komst Kwalitaria in Delden sterk verdeeld

Vorige maand werd bekend dat het voormalige stadhuis van Delden een nieuwe invulling krijgt. Het huidige karkas op het Ressingplein wordt omgebouwd en klaargemaakt voor de komst van een Kwalitaria ‘restaurant’. De stelling van de week onderzocht wat de inwoners vinden van deze oplossing. Afgelopen week zijn de werkzaamheden aan het Ressingplein van start gegaan.

Uit de antwoorden op de stelling: ‘Kwalitaria op Ressinplein goede keuze!’, blijkt dat de meningen sterk verdeeld zijn. Een lichte meerderheid (52 procent) is positief over de komst van de horecaonderneming. Hiervan vindt de grootste groep (26,6 procent) het vooral belangrijk dat er een oplossing is. De invulling vinden ze van ondergeschikt belang. De overige 25,4 procent geeft aan blij te zijn met een Kwalitaria omdat Delden nog geen vergelijkbare horecaonderneming heeft.

In totaal 44,8 procent van de deelnemers aan de stelling is minder enthousiast. 24,2 procent van deze groep geeft aan dat Delden al meer dan voldoende horeca heeft. De rest vindt dat het voorgestelde plein op deze plek een veel betere oplossing zou zijn geweest.”

1, 2 procent van de in totaal 278 stemmers, vond het juiste antwoord niet bij de opties. Ook gaf 2 procent aan geen mening te hebben over de stelling.

advertenties

18 okt 2017

“Aanwinst voor Delden,kwaliteit en hopen dat ze gaan bezorgen
Wat er nu zit aan horeca met terras is niks bijzonders
Geweldige plek met voldoende parkeerplaatsen
Rij er nu voor naar Hengelo

Max 18-10-2017 @ 17:39 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.