nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

mooie aftrap deldense zwem4daagse 2018

Terug

Mooie aftrap Deldense Zwem4daagse 2018

Alles is in het werk gesteld om van de 42e Zwem4daagse op Zwembad de Mors een mooie te maken, maar moeilijk te beïnvloeden blijft het weer. En niet vaak waren er gunstiger omstandigheden om af te trappen dan dit jaar. Meer dan 300 deelnemers profiteerden daarvan.

De openingshandeling werd dit jaar verricht door een kerkuil die de sleutel aanvloog die toegang gaf tot de startvlag. Vervolgens was het zeker geen straf om onder een strak blauwe hemel en met een temperatuur die aardig richting de 30 graden gingde breedtebanen te zwemmen. Onderweg zorgde DJ Mats voor wat opzwepende deuntjes. Na afloop was er de beloning van een spectaculaire vogelshow, een battle op de Marine Obstacle Run, een rondje suppen of zelfs al het patatje bij Paviljoen de Mors.

“Al met al was het een fantastisch begin van wat een prachtige vierdaagseweek lijkt te gaan worden. Niet alleen is ook de komende dagen het randprogramma rijk gevuld, ook de weersvooruitzichten zijn blijvend positief. Daar moet op gezwommen worden.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.