nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

muzikanten in de startblokken voor 4e deldense rocknacht

Terug

Muzikanten in de startblokken voor 4e Deldense Rocknacht

Het podium staat, de geluidsinstallatie werkt naar behoren en de muzikanten zijn er helemaal klaar voor: op zaterdagavond wordt in café De Boemel alweer de vierde editie van de Deldense Rocknacht gehouden. In totaal 33 muzikanten brengen in verschillende samenstellingen maar liefst 47 rock- en popklassiekers te gehore. “Na twee succesvolle repetities en de nodige voorbereidingen in de zaal zijn we er helemaal klaar voor.”

Organisator en initiatiefnemer Stephan Masselink was weer maanden in touw met alle voorbereidingen en kijkt enorm uit naar de start. “Toen we hier vier jaar geleden mee begonnen, wisten we natuurlijk niet dat het zo’n succes zou worden. Het is geweldig om te horen hoe snel we een goede reputatie hebben opgebouwd en hoe de mensen uitkijken naar het feest. Het is veel, maar dankbaar werk. We gaan op zaterdag weer helemaal los.”

De 33 muzikanten staan dan ook te trappelen om te beginnen. “Het enthousiasme onder de deelnemers is groot. Het is echt een groep met veel talent en met pure passie voor muziek.” Ieder nummer wordt op zaterdag gespeeld in een andere bezetting. “Hierdoor ontstaan verrassende samenstellingen en dat maakt het ook leuk voor het publiek. Om het evenement in 2017 zo interessant mogelijk te maken hebben we dit keer ook gekozen voor het thema: ‘The Classics’.”

Er zijn al veel kaarten verkocht in de voorverkoop, maar ook aan de zaal is het mogelijk om vanavond nog een entreebewijs te bemachtigen. Aanvang: 21.00 uur. Kaarten te koop aan de kassa a € 7,50.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.