nu 26°
Weerbericht Delden
half bewolkt
17:00
25°
half bewolkt
20:00
22°
half bewolkt
23:00
18°
half bewolkt
02:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

ook dit jaar weer zomercafes in delden

Terug

Ook dit jaar weer Zomercafés in Delden

In de juli, augustus en september worden er in Delden op verschillende zaterdagen weer zomercafés gehouden. Organisator Rode Kruis afdeling Hof van Twente wil met het café ouderen en mensen met een beperking een leuke middag te bezorgen in een in de zomer. “Dit is vaak een periode waarin deze groep mensen behoefte heeft aan contact en gezelligheid omdat velen uit hun vertrouwde omgeving dan met vakantie zijn.”

Het zomercafé blijft onverminderd populair in de Hof van Twente. Nadat het in Goor al jaren succesvol was gebleken werd het concept in 2011 in Delden geïntroduceerd. En met succes: gemiddeld kwamen de afgelopen jaren ruim honderd belangstellenden naar de zomercafés. Het is dan ook geen verrassing dat er ook dit jaar een activiteitenprogramma is samengesteld.

Die locatie voor de in totaal vier bijeenkomsten is het Grand Café In de Hagen, Stadshagen 200. Midden tussen de appartementen van de Stadhagen en op loopafstand van de woonzorgcentra De Wieken en St. Elisabeth. De data zijn vastgesteld op zaterdag 15 juli, 29 juli, 12 augustus en 2 september. De zomercafés worden gehouden van 14.30 uur tot 16.30 uur. De kosten bedragen 5 euro per middag en eventueel vervoer kost 1 euro retour. Voor vervoer kan gebeld worden met Salut op werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur: tel 0547-260053.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.