nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

op de pedalen tijdens de hemelvaart fiets4daagse delden

Terug

Op de pedalen tijdens de Hemelvaart Fiets4daagse Delden

Vanaf donderdag 10 tot en met zondag 13 mei vindt de traditionele Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Dit evenement trekt vele enthousiaste fietsliefhebbers die vanuit heel Nederland speciaal naar Delden komen om mee te kunnen doen. DeHemelvaart Fiets4daagse Delden wordt georganiseerd door De Twickel Trappers enVVV Hof van Twente.

Diverse routes

Deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van ca. 30 of 50 km. “Wat veel mensen niet weten, is dat je geen 4 dagen mee hoeft te fietsen, één dag meedoen kan ook”, zo laat de VVV weten. “De fietstochten gaan door het mooie Twentse landschap en zullen elke dag in het teken staan van een ander thema.” Donderdag gaat het evenement van start met de Dauwtraproute richting Beckum, Boekelo en Buurserzand. Op vrijdag fietsen de deelnemers de Twickelroute over Landgoed Twickel richting Zenderen, Tusveld en Bornerbroek. De zaterdag staat in het teken van de Hofroute richting Wiene, Goor, Stokkum en op zondag wordt de vierdaagse afgesloten met een tocht richting Wiene, Hengevelde en Bentelo: de Markenroute. “Er zijn onderweg genoeg bezienswaardigheden en er is voldoende tijd om hier even een kijkje te nemen. Genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. Na zo’n sportieve dag kunnen de deelnemers ’s avonds tot rust komen bij één vande vele horecagelegenheden die Hof van Twente rijk is.”

Inschrijven

De start en de finish van de Hemelvaart Fiets4daagse Delden vinden plaats in het centrum van Delden. Op Hemelvaartsdag is de startlocatie de Rabobank, Langestraat 61, Delden; op de overige dagen vertrekken de routes bij de VVV Informatiepunt, Langestraat 29, Delden. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur en om 17.00 uur sluiten de eindposten. Vier dagen meedoen kost € 10,- per persoon en één dag € 3,50 per persoon. Lokale ondernemers bieden een traktatie voor onderweg aan. Voor gezinnen en kinderen van 13 jaar en ouder geldt een speciaal tarief. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee! Kijk voor meer informatie op www.hemelvaartfiets4daagse.nlof www.vvvhofvantwente.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.