nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

op de pedalen voor fiets4daagse in delden en omgeving

Terug

Op de pedalen voor Fiets4daagse in Delden en omgeving

25 t/m 28 mei 2017 Hemelvaart Fiets4daagse Delden

Het Hemelvaartweekend staat traditiegetrouw weer garant voor vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente. Dit jaar vindt de Hemelvaart Fiets4daagse Delden plaats voor de 13e keer plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei 2017. Het evenement trekt jaarlijks fietsers uit heel Nederland en wordt georganiseerd door VVV Hof van Twente in samenwerking met fietsclub De Twickeltrappers. Afgelopen jaren gingen er gemiddeld 350 mensen van start.

Diverse routes

De deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 30 of 50 km. “Wat veel mensen niet weten, is dat je geen 4 dagen mee hoeft te fietsen, één dag meedoen kan ook”, zo laat de organisatie weten. “De fietstochten gaan door het mooie Twentse landschap en zullen elke dag in het teken staan van een ander thema. Ook onderweg is er van alles te doen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden en er is voldoende tijd om hier even een kijkje te nemen!”

Inschrijven

De start en de finish van de Hemelvaart Fiets4daagse Delden vinden plaats in het centrum van Delden. Op Hemelvaartsdag is de startlocatie de Rabobank, Langestraat 61, Delden; op de overige dagen vertrekken de routes bij VVV Hof van Twente, Langestraat 29, Delden. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur en om 17.00 uur sluiten de eindposten. Voor gezinnen en kinderen vann13 jaar en ouder geldt een speciaal tarief. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee!

Support for Nature

Een gedeelte van de deelnameprijs is bestemd voor het in stand houden van de landgoederen in de Hof van Twente, daar waar de routes over gaan. Dit is geheel volgens de richtlijnen van Support for Nature, dat ondersteund wordt door VVV Hof van Twente. Support for Nature is gericht op het voorkomen van schade aan de bodem en de natuur, het voorkomen van overlast van bezoekers en omwonenden en het bevorderen van de veiligheid van het evenement.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.