nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

piratenfestival op ressingplein tijdens hemelvaartsdag in delden

Terug

Piratenfestival op Ressingplein tijdens Hemelvaartsdag in Delden

Op het Ressingplein in Delden wordt op Hemelvaartsdag van 10.00 uur tot 18.00 uur een Piratenfestival gehouden. “Ben jij ook zo gek op die heerlijke smartlappen en lekkere Hollandse meezingers, kom dan op Hemelvaartsdag 30 mei naar het centrum van Delden. Voor de allereerste keer wordt daar door de Weijenborg het piratenfestival georganiseerd met een live radio uitzending van de "Kleine Piraat" enlive optredens van Hollandse artiesten.”

Andy Pieterson en Gerarld Cattier zijn de bekende DJ's van de zender "De kleine Piraat". Zij verzorgen wekelijks hun programma op de allereerste Twentse legale piratenzender. Deze zender Accent FM zendt uit op de frequentie 105.0 en 107.1 en is ook te beluisteren via de app. De DJ's beginnen hun live uitzending vanaf het Ressingplein in het hartje van Delden om 10.00 uur en draaien de hele dag piratenmuziek tot 18.00 uur. Tijdens de uitzending kunnen nummers worden aangevraagd.

Live optredens Justin Tonnema

Naast de live radio zijn er diverse live optreden door zanger Justin Tonnema, bekend van de televisie programma's "Bloed zweet en tranen" en van "Topper gezocht". Justin maakt van elk optreden één groot feest. De optredens zijn om 15.00 en om 16.00 uur. Voor de kleintjes is een speelparadijs waar ze lekker los kunnen gaan.

Inzamelingsactie Wens voor Jens

De Weijenborg steunt met een deel van de horecaomzet van het piratenfestival de actie : Een wens voor Jens. De 4 jarige Jens is meervoudig beperkt. Verpleegkundige Marion Verburg wil de wereld van Jens en zijn ouders weer groter maken door een inzamelingsactie te houden voor een rolstoelbus. Deze wens is inmiddels gerealiseerd, maar de inzameling loopt nog door.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.