nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

ppm band moet nacht van delden in vuur en vlam zetten

Terug

PPM Band moet Nacht van Delden in vuur en vlam zetten

De organisatie van de Nacht van Delden heeft hoofdact voor de 2019 editie bekend gemaakt. Op zaterdag 13 juli moet de PPM Band het Deldense publiek in extase brengen. Om 21.00 uur barst het feest het Ressingplein los.

‘(on)Gewoon Goed en Gezellig!’, zo omschrijft de band zich op haar website. “Waar we ook komen -van het meest chique bedrijfsfeest tot het meest lompe festival-, we worden geroemd om onze muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is bij ons altijd feest met een vet gouden rand!”

“We zijn niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, wij zijn gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-)). We spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. We hebben karaoke, dans-acts, nemen een Ledwall/CO2/confetti mee en vragen daar niks extra's voor! En -en dit is blijkbaar uniek in deze tijd-: we kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. We hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen ons dus aanpassen (en dat doen we ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.