nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
17°
geheel bewolkt
14:00
21°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

rechtbank spreekt faillissement uit over roescher zonwering uit delden

Terug

Rechtbank spreekt faillissement uit over Roescher Zonwering uit Delden

De rechtbank Overijssel heeft op woensdag 6 maart Roescher Zonwering BV, gevestigd aan de Langestraat 64 in Delden, failliet verklaard.

De onderneming heeft op haar Facebookpagina een verklaring geplaatst. “Om speculaties en giswerk te voorkomen bij dezen uit de eerste hand. Wij hebben tot ons grote verdriet de moeilijke beslissing moeten nemen om ons faillissement aan te vragen. Onze nek uitgestoken en verloren…… Teveel vertrouwen gehad in de verkeerde mensen, wellicht de verkeerde beslissingen genomen…. Te lang geprobeerd ons hoofd boven water te houden, op allerlei manieren, wellicht tegen beter weten in…… Met zeer veel pijn in ons hart……..Roescher Zonwering is niet meer……”

“Om op deze manier ons mooie bedrijf, waar we met hart en ziel al onze tijd in hebben gestoken, te verliezen valt ons verschrikkelijk zwaar. Gelukkig hebben wij elkaar, onze lieve familie en fijne vrienden en samen komen wij hier door! Personeel, klanten, relaties, iedereen bedankt voor het vertrouwen wat jullie ons de afgelopen 10 jaar gegeven hebben.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.