nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

restaurant carelshaven krijgt makeover en magazine

Terug

Carelshaven krijgt make-over en magazine

In 2014 onderging hotel-restaurant Carelshaven in Delden een grondige renovatie en twee jaar later werden de hotelkamers in het hoofdgebouw onder handen genomen. 2018 is het jaar voor de volgende make-over, die van het restaurant. Evelyn van Berkel “We zijn gegroeid in onze rol en hebben met onze keuken een eigen signatuur weten te maken. Hierdoor weten we nu ook waar we naar toe willen gaan en daar hoort onder andere een nieuw interieur bij.”

De plannen voor de re-styling zijn zelf bedacht door de eigenaren en deze hebben ze voorgelegd aan hun binnenhuisarchitect Ilse Hesselink. Zij heeft deze vervolgens vertaald naar een compleet ontwerp. “De komende maanden zullen er steeds meer veranderingen te zien zijn in het restaurant en bijhorende Van der Worpkamer”, zo vertelt Alco van Berkel. “De nieuwe stoelen zijn zelfs al binnen en volgende maand begint de schilder.”

Veel zal veranderen, maar niet alles. “Zo zullen een aantal details van het klassieke restaurant behouden blijven. Wel wordt het allemaal wat eigentijdser en gemoderniseerd. Later in het jaar zal ook de receptie en loungeruimten worden veranderd en zal er een invalidentoilet worden gerealiseerd in samenwerking met Stichting Twickel.”

Toen Alco en Evelyn dit avontuur aangingen wisten ze dat er veel moest gebeuren aan het pand en niet alles in een keer gerealiseerd kon worden. “Wij zijn dan ook erg blij dat we ieder jaar weer een stukje dichter bij ons uiteindelijke doel komen. Ook al zullen wij met Carelshaven nooit echt helemaal klaar zijn, vertelt Evelyn. In 2019 staat ook al weer genoeg op de planning. Momenteel zijn ze met stichting Twickel in een ver gevorderd stadium om de hotelvleugel uit te breiden met 8 extra hotelkamers en een zaal voor vergaderingen, feesten en partijen.”

Van Berkel ‘Hospitality’ magazine

Naast de make-over plannen komen Alco en Evelyn volgende maand ook met een eigen magazine genaamd ‘Van Berkel Hospitality’. Dit naar de gelijknamige holding waar Carelshaven en Oranjerie Ruurlo onder vallen. Het blad zal verschillende achtergrondverhalen bevatten over Carelshaven en de Oranjerie, maar ook over de musea More en No Hero waar ze veel mee te maken hebben en gaan krijgen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.