nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

revue 900 jaar blasius wordt twee uur lang genieten

Terug

‘Revue 900 jaar Blasius wordt twee uur lang genieten’

Achter de schermen is er ruim een jaar gewerkt aan het schrijven en voorbereiden een revue over het 900-jarig jubileum van de Heilige Blasius in Delden. De negenhonderd jaar geschiedenis komt op zaterdag 24 november in vogelvlucht voorbij in Stadscentrum het Parochiehuis. De revue wordt opgevoerd door toneelvereniging De Kwekweschudders, met medewerking van Amicitia, het dames- en herenkoor van de parochie, Cantu, leerlingen van de basisscholen en pastor Oortman.

De teksten zijn geschreven door Louis Veehof, Wijnand Kristiaans, Marinus Visschedijk, Marianne Asteleijner en Ans Bus. Er wordt veel gebruik gemaakt van moderne technieken en beeldmateriaal. Het verrassende begin van de voorstelling is mede te danken aan Erwin van het Bolscher. “Het wordt op 24 november twee uur lang genieten. Het is echt een voorstelling die je niet mag missen.”

Er zijn twee voorstellingen op zaterdag 24 november. “De middagvoorstelling is om 14.30 uur, de avondvoorstelling begint om 19.00 uur. Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrije gift aan het einde van de voorstelling wordt erg op prijs gesteld.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.