nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

rocknacht delden viert eerste lustrum met geweldige avond

Terug

Rocknacht Delden viert eerste lustrum met ‘geweldige avond’

De Deldense Rocknacht heeft afgelopen zaterdagavond haar eerste lustrum gevierd. Voor de vijfde keer op rij, sinds de jaren 90, brachten zo’n dertig muzikanten uit Delden en omgeving een ode aan de grootste pop- en rockclassics.

Initiatiefnemer Stephan Masselink kijkt met een goed gevoel terug op de 5e editie. “Voor ons was dit een spannende Rocknacht. Niet alleen was het de vijfde editie, maar voor het eerst werd het evenement gehouden in café De Burgemeester en niet in De Boemel. We hadden ook veel nieuwe gezichten op het podium, uit Delden, maar ook van daarbuiten.”

Op het hoogtepunt waren er ruim 200 gasten binnen. “Het was een geweldige avond, waar weer veel publiek op af kwam. Mensen die je normaliter niet vaak in de kroeg ziet. Muziek verbindt, zorgt voor saamhorigheid en maakt nieuwe vrienden, juist daar draait het om! We hebben al heel veel mooie reacties gehad, zowel mondeling als op social media, en dat voelt geweldig! We gaan binnenkort evalueren met Eetcafé de Burgemeester en dan kijken we voorzichtig al weer uit naar een komende editie!”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.