nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

ruim 1000 deelnemers maken midwinterwandeling delden tot succes

Terug

Ruim 1000 deelnemers maken Midwinterwandeling Delden tot succes

Ondanks het regenachtige weer was de Midwinterwandeling Delden op woensdag 27 december een groot succes! Ruim 1.000 wandelaars hebben genoten van de prachtige omgeving op Landgoed Twickel in Delden en waren vol lof over de routes. Deelnemers konden kiezen uit drie afstanden: 4, 9 of 13 kilometer. Al voor 10.00 uur stonden de mensen bij de VVV te wachten om op pad te gaan. Tot 14.00 uur liep het goed door. Net als vorig jaar deden er opvallend veel kinderen mee.

Afhankelijk van de gekozen afstand voerde de route langs de verschillende bezienswaardigheden, zoals de historische Houtzaagmolen, de schaapskooi, watermolen de Noordmolen, Museum- en Expositieboerderij de Wendezoele en Wagenmakerij van den Barg. Hier konden wandelaars tegen een kleine vergoeding winterse lekkernijen, zoals warme chocolademelk, glühwein, kniepertjes, pannenkoeken, oliebollen en erwtensoep kopen. De midwinterhoornblazers waren op de hele route goed te horen. De verkeersregelaars zorgden ervoor dat de wandelaars veilig over konden steken.

De Midwinterwandeling Delden is georganiseerd door VVV Hof van Twente in samenwerking met de attracties op Landgoed Twickel.

Foto’s Roel Bril

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.