nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

ruim dertig artiesten en 47 classics bij vierde editie deldense rocknacht

Terug

Ruim dertig artiesten en 47 ‘classics’ bij vierde editie Deldense Rocknacht

Het is ieder jaar weer afwachten hoeveel muzikanten zich melden bij de eerste bijeenkomst voor de nieuwe Rocknacht. De artiesten worden niet betaald en dus zijn het de echte liefhebbers van muziek en het concept die tijdens de voorbereidingen komen opdagen. “We houden het evenement nu alweer voor de vierde keer en het is altijd spannend hoe groot de animo is”, vertelt initiatiefnemer Stephan Masselink. “Gelukkig hoeven we ons ook dit jaar geen zorgen te maken. In totaal 33 muzikanten hebben zich gemeld en werken belangeloos mee aan de Deldense Rocknacht 2017.”

Onder de deelnemers zijn veel bekende gezichten, maar ook een flink aantal nieuwe. “Het is goed om te zien dat nieuwe muzikanten zich aanmelden. Daardoor kunnen we zelf ook blijven vernieuwen.” Om het evenement in 2017 zo interessant mogelijk te maken voor het publiek is dit keer gekozen voor het thema: ‘The Classics’. “We hebben samen met alle aanwezigen 47 songs uitgezocht die steeds in verschillende bezettingen worden vertolkt. Dat belooft een prachtige avond te worden, voor jong en oud.”

De Rocknacht vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 maart, wederom bij Café De Boemel in Delden. Kaarten zijn vanaf heden te koop aan de bar. “Gezien het grote aantal bezoekers op de voorgaande edities, raden we aan om op tijd kaarten te bemachtigen.” De kaarten kosten 5 euro in de voorverkoop en 7.50 aan de kassa tijdens de Rocknacht.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.