nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
17°
geheel bewolkt
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°
zwaar bewolkt
05:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

samenwerking dames rood zwart en sv delden mooie eerste stap naar fusie

Terug

‘Samenwerking dames Rood Zwart en SV Delden mooie eerste stap naar fusie’

De samenwerking tussen de meisjes- en damesafdelingen van de Deldense voetbalclubs Rood Zwart en SV Delden is een mooie eerste stap naar een fusie, zo vindt het merendeel van de deelnemers aan de stelling van afgelopen week. Rood Zwart en SV Delden willen met ingang van volgend seizoen de krachten te bundelen omdat de afdelingen individueel te weinig speelsters hebben om in alle leeftijdscategorieën een team af te vaardigen.

In totaal 54,4 procent van de 145 deelnemers ziet de samenwerking als goede eerste stap naar een fusie. Nog eens 29,6 procent is het ook eens met de stelling ‘Samenwerking damesvoetbal SV Delden en Rood Zwart goede ontwikkeling’ en geeft aan dat het noodzakelijk is. In totaal kijkt 84 procent van de stemmers dus positief naar de combinatie.

De grootste groep tegenstanders (8,8 procent) geeft aan dat het belang van het behouden van de eigen identiteit zwaarder weegt. Ook denkt 0,8 procent dat de samenwerking onnodig is. De overige deelnemers geven aan geen mening te hebben over de stelling (4,8 procent) of vonden het juiste antwoord niet bij de mogelijkheden (1,6 procent).

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.