nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

sportweek brengt 1250 euro in laatje jeugdsport en cultuurfonds

Terug

Sportweek brengt 1250 euro in laatje Jeugdsport- en cultuurfonds

De Deldense Sportweek, die dit jaar van 16 tot en met 22 juni werd gehouden, heeft een bedrag van 1250 euro opgebracht. Net als de drie voorgaande jaren ging het geld naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit goede doel wordt ook volgend jaar gesteund.

Voorzitter Ramon Kuiper is blij dat de stichting opnieuw een prachtig bedrag kan overhandigden aan het goede doel. “Als je lid wordt van een vereniging kan het lidmaatschap soms erg hoog zijn, zeker als je als ouders, door welke omstandigheden dan ook, moeite hebt om het maandelijkse terugkerende lidmaatschap te betalen. Het Jeugdsport- en cultuurfonds zorgt ervoor dat kinderen toch kunnen sporten of deel kunnen nemen aan culturele activiteiten. Die doelstelling staat heel dicht bij waar wij als Deldense Sportweek voor staan en past dan ook goed bij ons.”

Bert Otten van het Jeugdsport- en cultuurfonds geeft aan dat bijdragen als deze zeer welkom zijn. “Voor ons zijn dit hele belangrijke donaties als aanvulling op het geld dat we vanuit de overheid krijgen. Ieder kind moet, ongeacht de financiële thuissituatie, kunnen sporten en kunnen deelnemen aan culturele activiteiten.” In de Hof van Twente zijn momenteel 55 kinderen die gebruik maken van de steun van het Jeugdsport- en cultuurfonds. “Met deze donatie kunnen we zeker zes kinderen een jaar lang laten sporten.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.