nu 18°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

stadsraad delden wil actievere samenwerking met inwoners

Terug

Stadsraad Delden wil actievere samenwerking met inwoners

De Stadsraad Delden wil de inwoners meer betrekken bij de activiteiten die de stichting op de agenda heeft staan. Het bestuur, momenteel bestaande uit acht inwoners, laat op haar website weten de afgelopen jaren bij veel ontwikkelingen in Delden betrokken te zijn geweest en ook een stempel te hebben gedrukt, maar in het nieuwe jaar meer de samenwerking met de Deldenaren wil zoeken.

“Dit willen we bereiken door ieder kwartaal een nieuwsbrief uit te laten gaan met daarin een overzicht van de zaken waar wij ons mee bezighouden. Ook moet onze bestaande Facebookpagina (klik) nieuw leven inblazen worden. Het is de bedoeling om de inwoners van Delden, middels onder andere polls, periodiek te vragen naar hun mening over actuele onderwerpen. Op het social media platform geven we, net als in onze nieuwsbrief, tevens inzicht in onze activiteiten en de onderwerpen die tijdens de vergaderingen worden besproken.”

Naast een actievere communicatie met de inwoners, staat de stadsraad ook open voor vragen en suggesties. “Deze kunnen via Facebook gestuurd worden of worden gemaild naar: info@stadsraaddelden.nl.” Inwoners die zich willen aanmelden voor de nieuwsbrief kunnen dit tevens doen via het genoemde emailadres.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.