nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
17°
geheel bewolkt
14:00
21°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

stormloop bij anne schep en softijs alles is op

Terug

Stormloop bij Anne Schep en Softijs: ‘Alles is op’

Het was in de maand februari wel eens eerder druk bij Anne Schep en Softijs aan de Marktstraat in Delden. Maar zoveel klanten als op zondag een ijsje kwamen halen, hadden eigenaren Anne-Marie en Christian Rosendal nog niet eerder meegemaakt. “Het leek wel hartje zomer.”

Toen vorige week bleek dat het in het weekend mooi weer zou worden, werd besloten de ijssalon te openen. Een goede keuze zo bleek. Op vrijdag werd vers ijs gemaakt en was het al een drukte van belang aan de Marktstraat. “Op zaterdag hebben we daarom nog wat extra ijs gemaakt voor het geval dat. We hadden achttien verschillende smaken en van iedere smaak twee bakken van vijf liter.” Meer dan voldoende dachten de eigenaren. “Niet dus. We hebben halverwege de middag de deur moeten sluiten omdat alles op was.”

Uit de hele omgeving kwamen mensen naar Delden voor een ijsje. De rij met wachtenden was soms meters lang. “Veel andere ijssalons zijn nog gesloten. Dat zal hebben meegewerkt. Daarnaast was het weer na een slechte periode natuurlijk heel goed. Ook blijkt dat de kwaliteit van ons ijs heel erg wordt gewaardeerd.” Desondanks kwam de drukte ook als een grote verrassing. “We vinden het heel spijtig voor de mensen die voor niets naar ons toe zijn gekomen, maar we konden helaas niet anders.”

Op maandag zou de salon eigenlijk weer geopend zijn, maar ook nu blijven de deuren dicht. “Woensdag krijgen we alles weer binnen en kunnen we een nieuwe ijsvoorraad maken. Mensen kunnen onze Facebookpagina in de gaten houden om te zien wanneer we weer openen.” Vanaf vrijdag is er ook weer softijs te koop.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.