nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
20°
licht bewolkt
17:00
20°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

sv delden beantwoordt ludieke actie rood zwart met versiering rotonde

Terug

SV Delden beantwoordt ludieke actie Rood Zwart met versiering rotonde

Op zondag 14 april loopt Delden uit voor de tweede voetbalderby van het seizoen. Om 14.00 uur trappen Rood Zwart en SV Delden af op sportpark Scheetheuvel. De eerste ontmoeting in december eindigde in een 0-3 zege voor de ploeg van Remco Dokter. De blauw-gelen zinnen dan ook op revanche.

Waar Rood Zwart bij het eerste duel uitpakte met een ludieke actie, is het nu de beurt aan SV Delden. Bij de eerste ontmoeting wisselden leden van de uitspelende ploeg de blauw-gele stoeltjes in de dug-out op De Mors om voor een rood-zwarte variant. In de nacht van 13 op 14 april werd door leden van SV Delden de rotonde bij Rood Zwart aan de Langestraat onder handen genomen. Er werd een groot blauw-geel spandoek geplaatst en ballonnen opgehangen. Ook worden bezoekers die op zoek zijn naar de Kelderklasse naar sportpak Scheetheuvel geleid.

Voorbereiding

Afgelopen week bleek al dat Delden op zondag niets aan het toeval overlaat. Het team van hoofdtrainer Wouter Kwakkenbos verzamelt zich voorafgaand aan de wedstrijd bij het Aparthotel in Delden. Hier nuttigen ze in alle rust een professionele sportmaaltijd. Hierna zal de wedstrijdbespreking plaatsvinden en in een speciaal ingerichte medische ruimte kunnen de spelers nog getaped worden en kunnen de spieren nog even gekneed worden door de aanwezige fysio’s van SV Delden. De spelers en staf vertrekken vervolgens per bus naar sportpark Scheetheuvel.

Programma aan de Langestraat

Er is op zondag van alles te doen aan de Langestraat. Een grote verloting met prachtige prijzen (gesponsord door vele Deldense ondernemers), een springkussen voor de kinderen, een jeugd voorwedstrijd (aanvang 12.45 uur), gelegenheid tot eten na de wedstrijd en…een muzikale verrassing. De koffie wordt de bezoekers gratis aangeboden door de hoofdsponsor van Rood Zwart: Hotel het Wapen van Delden.

Stand van zaken

Zondag 14 april is de return van de Deldense Derby: vv Rood Zwart 1 – SV Delden 1. Aanvang 14.00 uur. Op 9 december 2018 won Rood Zwart met 0-3 van SV Delden op sportpark de Mors. Op dit moment staan de blauw gelen op een keurige 5e plek met 29 punten. De Rood Zwarten staan op een 9e plek met 23 punten.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.