nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

traditionele drie koningen winterwandeling pdk op 6 januari

Terug

Traditionele Drie Koningen winterwandeling PDK op 6 januari

De Projectgroep Deldense Kerken houdt op zondag 6 januari weer haar traditionele Drie Koningen winterwandeling. “Een prima gelegenheid om samen het nieuwe jaar gezond en gezellig te beginnen. Na de feestdagen met kinderen, vrienden, buren of kennissen lekker het bos in, genieten van de omgeving en de gezellige ambiance.” De traditionele Drie Koningen Winterwandeling op landgoed Twickel brak vorig jaar alle records. In totaal maakten toen maar liefst 1500 wandelaars gebruik van het prachtige weer om een rondje te lopen.

De wandeling op Landgoed Twickel start tussen 11.00 uur en uiterlijk 15.00 uur vanaf de parkeerplaats in aan de Twickelerlaan en voert langs plekjes die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Er kan worden gekozen uit een tocht van ongeveer 5 en 8 kilometer. Beide routes zijn duidelijk gepijld. “Met de Drie Koningen de mystieke klanken van de midwinterhoorn , aangeblazen door de Midwinterhoornblazers van Stad en Ambt Delden, en misschien een sprookjesachtig winterlandschap kunnen de omstandigheden optimaal zijn voor een prachtige, sfeervolle wandeling.” Op de rustplaatsen bij de Noordmolen en Wagenmakerij van de Barg zullen weer hartversterkertjes, koffie, warme chocolademelk, glühwein, limonade, koffie met krentenwegge/knieperkes of worstenbroodjes verkrijgbaar zijn.

De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het onderwijsproject voor de kinderen van Migumomiri in Kenia. De deelname aan de wandeling is gratis. Parkeren kan onder andere aan de Twickelerlaan, bij ‘t Hoogspel en bij hotel de Zwaan.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.