nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

twenterit koetsn keerls voert dit jaar door delden

Terug

Twenterit Koets’n Keerls voert dit jaar door Delden

De Twentse Rijtuig-Men- en Arrenslee vereniging de Koets’n Keerls organiseert jaarlijks haar Twenterit. Een toogdag waarin authentieke rijtuigen gecombineerd met passende kleding en harnachement rijdend ten toon wordt gesteld aan het publiek. “Het geheel moet de toeschouwers terugbrengen in de stijlvolle ambiance van oude tijden.”

“Voor dit bijzondere evenement zijn we dit jaar op tweede pinksterdag, 5 juni, te gast in Delden en haar prachtige omgeving. De ochtendrit start bij manege De Hoffmeijer, vervolgens rijden we naar Hoeve de Haar waar we ontvangen worden aan de voet van de golfbaan. Een geweldige ambiance voor een sherrystop.” Vervolgens rijden de 50 rijtuigen via het coulisselandschap van Twickel naar langs Kasteel Twickel om rond 13.00 uur in de Cramersweide te pauzeren. Tijdens de pauze is er gelegenheid om de rijtuigen van dichtbij te bewonderen.

Om 14.00 uur wordt het defilé d‘élégance gereden in de Langestraat te Delden. Hierna vervolgen zij richting de Deldeneresch, om rond 15.00 uur terug te zijn bij manege de Hoffmeijer.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.