nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

uitbuiken tijdens midwinterwandeling delden op landgoed twickel

Terug

Uitbuiken tijdens Midwinterwandeling Delden op Landgoed Twickel

De heerlijke kerstmaaltijden zijn weer achter de kiezen en de schalen met oliebollen zijn in aantocht. Het is dan ook goed om tussendoor even in beweging te komen. Dat kan tijdens de traditionele Midwinterwandeling Delden op woensdag 27 december. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 14.00 uur bij de VVV in het centrum van Delden. De drie afstanden zijn 4, 9 en 13 km, waarbij de kortste route uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen en mindervaliden.

Met behulp van de routebeschrijving worden de deelnemers naar de bezienswaardigheden in op landgoed Twickel geleid, zoals de historische Houtzaagmolen, de schaapskooi, watermolen de Noordmolen, de Landgoedwinkel, Museum- en Expositieboerderij de Wendezoele en Wagenmakerij van den Barg. Onderweg zijn tegen een kleine vergoeding winterse lekkernijen als snert, glühwein, oliebollen, pannenkoeken en warme chocolademelk te krijgen. De midwinterhoornblazers zorgen ervoor dat op de hele route het welbekende geluid van de midwinterhoorn te horen is.

De routes gaan zowel over verharde als onverharde wegen. Deelname bedraagt € 1,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee lopen. De start is tussen 10.00 en 14.00 uur vanaf VVV Hof van Twente, Langestraat 29 in Delden. De deelnemende attracties zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.