nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

uitzendbureau maya personeel opent deuren aan peperkampweg in delden

Terug

Uitzendbureau Maya Personeel opent deuren aan Peperkampweg in Delden

Delden heeft er met ingang van 2 januari 2017 een nieuwe onderneming bij. In het pand aan de Peperkampweg 4, waar voorheen Voetencentrum Wender was gevestigd, heeft uitzendbureau ‘Maya Personeel’ op maandag de deuren geopend. Daarmee komt voor Deldenaar en oprichter Ramon Kuiper een langgekoesterde wens in vervulling.

“De afgelopen 10 jaar heb ik in verschillende functies voor verschillende uitzend of payroll organisaties ervaring opgedaan en mezelf ontwikkeld”, vertelt Kuiper. “In mijn achterhoofd heb ik altijd de wens gehad om iets voor mezelf te beginnen. Afgelopen maanden deed zich deze kans voor om dit te gaan doen. Ook met in de wetenschap dat de economie, werkgelegenheid in de lift zitten. Bovendien zijn er in de hof van Twente niet veel uitzendbureaus.”

Maya Personeel richt zich op alle opleidingsniveaus en zoekt medewerkers in alle branches. “Van horeca tot techniek en van zakelijke dienstverlening tot de agrarische sector. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Ik ben overtuigd dat we, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. De markt van arbeid kent een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties. En de behoefte aan flexibele oplossingen neemt toe. De toenemende behoefte aan flexibilisering van arbeid, vraagt meer dan het ‘sec’ leveren van tijdelijk personeel. Regie houden over mobiliteit, capaciteit en loopbaanmanagement verlangd aangepast beleid.”

Kuiper kon niet wachten tot de deuren op maandag om 8.30 uur voor de eerste keer openden. “Ik bruis van de energie en heb ontzettend veel zin om te beginnen. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op onze Facebookpagina of de website: www.mayapersoneel.nl.”

advertenties

02 jan 2017

“Ramon veel succes ,en prima dat Delden nu ook een uitzendbureau rijker is. Gr Marcel”

Marcel Visschedijk 02-01-2017 @ 16:20 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.