nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

update deldense heldin gevonden door bruidspaar

Terug

Video update: Deldense heldin gevonden door bruidspaar

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag al bezoek van het bruidspaar.

"Na een bijzondere zoektocht hebben we haar gevonden! De lieve Gertrude Maatman die zonder aarzeling mij, mijn zusje en mijn broertje een lift gaf. Mijn kersverse man Willemjan en ik mochten net bij haar op bezoek en wat is ze een fantastische vrouw. We zijn best overdonderd door alle aandacht die de zoektocht gekregen heeft. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes en alle hulp! "

Welke inwoonster van Delden heeft op 11 mei een gestrande bruid een lift gegeven naar de trouwlocatie in Glanerbrug? Sara Chmoun uit Den Haag heeft deze vraag uitgezet op haar Facebookpagina. “Gezocht: de heldin die mij, Sharbel en Ilona op 11 mei een lift naar mijn bruiloft gaf. Toen de trouwauto (ergens bij Hengelo) met pech langs de weg kwam te staan, zag ik alles even in het water vallen. In no time stond deze mevrouw stil voor ons en bood ze aan om ons naar de kerk in Glanerbrug te vervoeren! We willen haar graag persoonlijk bedanken maar in alle haast hebben we haar gegevens niet gevraagd. We weten alleen dat ze in Delden woont.”


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.