nu -2°
Weerbericht Delden
onbewolkt
22:00
-4°
onbewolkt
01:00
-5°
onbewolkt
04:00
-7°
onbewolkt
07:00
-7°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

update herbert bekman en harold witten definitief eigenaren kwalitaria delden

Terug

Update: Herbert Bekman en Harold Witten definitief eigenaren Kwalitaria Delden

Eind oktober 2017 werd al bekend dat Herbert Bekman en Harold Witten waarschijnlijk de eigenaren zouden worden van de Kwalitaria en Délifrance vestiging op het Ressingplein in Delden. Afgelopen week zijn de laatste de plooien glad gestreken en de handtekeningen gezet.

Voor de nieuwe eigenaren een mooi moment. “We hebben er altijd vertrouwen in gehad dat we er uit zouden komen, maar de handtekeningen moeten wel eerst worden gezet”, vertelt een tevreden Herbert Bekman. “Nu kunnen we ook de volgende stap zetten en invulling geven aan onze plannen.” Zo zal er een team samengesteld moeten worden. “We zijn op zoek naar een fulltime bedrijfsleider, een assistent bedrijfsleider en medewerkers voor de keuken en de bediening.” Bekman heeft voor die laatste twee categorieën wel een idee hoe de posities ingevuld kunnen worden. “Ik heb natuurlijk het voordeel dat ik ook eigenaar ben van de Albert Heijn in Delden. Daar werken in totaal zo’n 170 mensen waaronder veel jongeren die mogelijk interesse hebben in een baan bij onze Kwalitaria.”

Ondertussen verloopt de bouw van het onderkomen aan het Ressingplein erg voorspoedig. Het dak en de gevels zijn aangebracht en de komende weken zal alles worden afgewerkt. “De bouw ligt zelfs iets voor op schema”, zo laat bouwbedrijf Lammersen weten. “Het gebouw is inmiddels waterdicht en zal eind februari ook winddicht zijn.” Als alles volgens plan verloopt, zal het eind maart worden opgeleverd. Hierna kunnen de nieuwe eigenaren starten met de inrichting. De opening is naar verwachting begin mei.

Foto's Wijnand Kristiaans

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.