nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
19°
licht bewolkt
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

video prominenten trappen delden met een korreltje zout af

Terug

Video: Prominenten trappen ‘Delden met een korreltje zout’ af

Europarlementariër Annie Schreijer, gedeputeerde Hester Maij en wethouder Pieter van Zwanenburg hebben op zaterdag het nieuwe arrangement ‘Delden met een korreltje zout’ afgetrapt. Het arrangement moet Delden nog aantrekkelijker maken voor toeristen en inwoners.

“‘Delden met een korreltje zout’ is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen het museum, Hofmarketing en Hotel Restaurant Sevenster. In een ochtend of middag vullend programma krijgen de deelnemers eerst een rondleiding door het Zoutmuseum. Vervolgens neemt een stadsgids de groep mee langs de historische Deldense gevels. Het ruim twee uur durende programma eindigt bij de Sevenster waar de mensen een koffietafel wacht.”

Zoutmuseum voorzitter Albert Bouwmeester hoopt met het arrangement nog meer bezoekers naar Delden te trekken en ook de inwoners gelegenheid te geven mee te doen. “Ik ben toch wel trots dat we dit met een aantal heel verschillende organisaties hebben opgezet. Samen kun je veel meer dan alleen.” De eerste boekingen zijn ook al gedaan. “Zelfs voor 2020 zijn er groepen die zich hebben aangemeld.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.