nu 19°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°
zwaar bewolkt
20:00
25°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

vierde editie deldense sportweek van 16 tot en met 22 juni 2019

Terug

Vierde editie Deldense Sportweek van 16 tot en met 22 juni 2019

Stichting Sportplezier Hof van Twente heeft deze week de nieuwe datum voor de Deldense Sportweek in 2019 bekend gemaakt. De vierde editie wordt gehouden van 16 tot en met 22 juni.

Voor de organisatie is het ieder jaar weer puzzelen om de juiste week uit te kiezen. Voorzitter Ramon Kuiper: “Gezien dat gegeven en het feit dat er in de Hof ontzettend veel wordt georganiseerd, vinden we het belangrijk daar rekening mee te houden. Niet alleen voor de herkenbaarheid maar ook omdat je samenwerkt met diverse sportverenigingen waar rond deze periode de meeste competities zijn afgelopen. De accommodaties zijn dan beschikbaar en het wordt dan ook makkelijker met de planning. Het tijdsvenster is echter klein. Een maand later hebben de meeste mensen alweer vakantie.”

De deelnemers en de toeschouwers houden er na drie editie ook al rekening mee dat het evenement rond de derde week van juni wordt gehouden. “Na drie edities kunnen we wel zeggen dat er een herkenbaar sportevenement binnen Delden is ontstaan. En we zijn van plan om nog jaren door te gaan met dit mooie evenement vol sport, samen zijn en gezelligheid.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.