nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

vrienden stichting eschmolen delden bijgepraat over toekomst

Terug

Vrienden Stichting Eschmolen Delden bijgepraat over toekomst

De Stichting Eschmolen Delden heeft op dinsdagavond 17 oktober haar ‘vrienden’ in restaurant ’t Hoogspel in Delden bijgepraat over de gebeurtenissen van de afgelopen tijd en de plannen voor de toekomst.

Bij afwezigheid van voorzitter Derk Rouwhorst heette secretaris Jan Brummer de bezoekers welkom. De belangrijkste mededeling was dat de stichting door een aanpassing van de plannen de herbouwkosten aanzienlijk heeft kunnen verlagen van 1,9 miljoen naar 1,3 miljoen Euro. Deze aanpassing wordt gerealiseerd door de ontvangstruimte voor bezoekers aanmerkelijk kleiner en minder luxe uit te voeren dan aanvankelijk gepland. “Bezoeken van het bestuur aan onlangs herbouwde molen maakte duidelijk dat de thans opgestelde begroting realistisch en haalbaar is”, zo liet Brummer weten.

Aansluitend presenteerde bestuurslid Jan Reuvers de nota ‘De Eschmolen in maatschappelijke perspectieven’ en gaf penningmeester Marcel Kamp een toelichting op de financiële stand van zaken. Om sponsoren een goed inzicht te geven in de sponsormogelijkheden en kosten heeft de Stichting een boekje uitgegeven met de titel ‘Samen een molen bouwen’ (klik). Na afloop van de bijeenkomst werd aan de aanwezigen een exemplaar van dit uitgereikt.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.