nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

vvv in delden gaat verder als vvv informatiepunt op vertrouwde locatie

Terug

VVV in Delden gaat verder als VVV Informatiepunt op vertrouwde locatie

De VVV in Delden wordt op de huidige locatie als shop-in-shop ondergebracht bij een nieuwe ondernemer in Delden: Eko Twente, biologische kruidenierswinkel. Tom Jannink, voorzitter VVV Hof van Twente, is uitermate tevreden met deze samenwerking. "De combinatie met de enige biologische kruidenierswinkel in Delden is uniek en op deze manier kan het lokale gastheerschap ook in Delden gewaarborgd worden."

Door met Eko Twente in zee te gaan kan VVV Hof van Twente het lokale gastheerschap voortzetten op de huidige locatie aan de Langestraat in Delden. "Het team vrijwilligers blijft zorgen voor de invulling van het gastheerschap, met ondersteuning van de VVV. Het assortiment zal bestaan uit diverse routes, kaarten, souvenirs, streekproducten en -boeken. Op de tablet wordt de toeristische informatie en evenementenagenda digitaal weergegeven. De VVV blijft verantwoordelijk voor productontwikkeling, promotieactiviteiten van Delden en training van het team. Een en ander in nauwe samenwerking met het Toeristisch platform Delden."

Nieuwe tijden

"De tijden zijn voorbij dat er vanachter de balie gewacht wordt op de toerist en recreant", zo laat Jannink weten. "De consument moet opgezocht worden in nauwe samenwerking met de ondernemer. VVV Hof van Twente heeft haar beleid hierop aangepast, mede vanwege de financiële omstandigheden waarbij de kosten (huisvesting) verminderd en de opbrengsten (door promotie-activiteiten) verhoogd moeten worden."

EKO Twente

Nico Bebseler, eigenaar Eko Twente, ziet ook volop kansen in deze samenwerking. "De historie van het pand en de authentieke details van de vroegere kruidenierswinkel maken het mogelijk om de producten op bijzondere wijze te presenteren en zorgen ervoor dat een bezoek aan de winkel echt een belevenis wordt. Het volledige bio-assortiment van Eko Twente zal ook in Delden te verkrijgen zijn, waarbij de verse producten geleverd worden op bestelling." De nieuwe biowinkel in Delden is voor Eko Twente de tweede vestiging, naast de winkel in Hengevelde.

Aanpassing en feestelijke opening

De komende tijd wordt de huidige VVV-winkel aangepast. In deze periode is de VVV normaal geopend, zodat de bezoeker wel bediend kan worden. Op vrijdag 8 december a.s. wordt de vernieuwde VVV met EKO Twente feestelijk geopend.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.