nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

willem lokate nieuwe uitbater paviljoen de mors

Terug

Willem Lokate nieuwe uitbater Paviljoen de Mors

Na 17 jaar kwam met de afsluiting van het vorige zwemseizoen ook een einde aan de vertrouwde bemanning van Paviljoen de Mors. Dit jaar zal een bekende Deldenaar het stokje overnemen, Willem Lokate verhandelt vanaf 1 mei de ijsjes, koffie en kroketten op De Mors.

“De keuze voor Lokate mag niet bepaald verrassend geacht worden”, zo laat Bart Schurink weten. “De geboren Entenaar is al ruim vijfendertig jaar een Dreh- und Angelpunkt binnen de Deldense samenleving en wist zijn steentjes bij te dragen aan verschillende evenementen, organisaties en verenigingen. Voor de eigenaar van het bad, de Stichting Beheer Registergoederen, is Lokate bovendien een bekende, immers ook Sportcafé de Reiger en de bar van Stadscentrum het Parochiehuis worden door hem uitgebaat. Uiteraard omringt de nieuwe Morsman zich met kundige horecamensen.”

In Paviljoen de Mors blijft veel bij het oude, toch weet Willem Lokate zijn stempel te drukken. “Zo wordt het assortiment uitgebreid met onder andere saucijzenbroodjes en wordt het aanbod aan versproducten verveelvoudigd. Ook de indeling van het Paviljoen is veel ruimtelijker dan voorheen en nautische en tropische details moeten de badbeleving in het horecadeel laten terugkeren.”

“Mensen die willen kennismaken met het nieuwe paviljoen of zijn uitbater zijn vanaf 1 mei welkom. Dan opent Zwembad de Mors immers zijn deuren. Warme dranken zijn altijd verkrijgbaar, andere consumpties vanaf 12:30 en bij lekker weer al heel veel eerder.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.