nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

zwembad de mors vraagt inwoners om hulp bij voorbereidingen op nieuw seizoen

Terug

Zwembad De Mors vraagt inwoners om hulp bij voorbereidingen op nieuw seizoen

Zwembad De Mors doet in de voorbereiding op het nieuwe zwemseizoen een beroep op de inwoners van Delden. De opening op 1 mei komt steeds dichterbij en er moet nog veel gebeuren om het buitenbad in gereedheid te brengen. Het zwembad heeft zich daarom aangesloten bij de actie NLdoet en houdt op 10 en 11 maart een klusweekend op De Mors.

“Sinds koningin Maxima zich in oranje overalls hijst, is NLdoet een steeds groter succes geworden”, zo laat de organisatie weten. “Met deze actie promoot het Oranjefonds het vrijwilligerswerk in den lande, door gedurende twee dagen zo veel mogelijk projecten in de schijnwerpers te zetten. Dit jaar haakt ook Zwembad de Mors aan bij deze actie en kunnen inwoners zich (als individu of in groepsverband) opgeven voor een gezellig dagje aanpoten op 10 en/of 11 maart.”

“Het is de kans bij uitstek om ons zwembad ook eens in ruste te zien en om gedurende het hele aanstaande zwemseizoen goede sier te maken met de bijdrage. De eerste mei nadert immers met rasse schreden en er moet nog veel gebeuren op ‘De Mors’. Het gros van het onderhoud is voorbehouden aan het vaste personeel of aan gespecialiseerde derden. Voor andere klussen geldt dat ze geen specialisme behoeven en met een paar vrouwen en mannen zo geklaard zijn.”

De nadruk zal op beide dagen liggen op het tuin- en snoeiwerk op de groene accommodatie, zodat ook de begroeiing straks weer zomerproof is. “Daarnaast lenen ook diverse kleinere onderhoudsklussen zich prima voor een vrijwilligersdag. De dagen worden gecoördineerd door badpersoneel, dat zich ook zal ontfermen over de inwendige noden van de deelnemers. Zo zal er gedurende de dag koffie geschonken worden, is er een lunch voor de ‘overblijvers’ en wordt er afgesloten met een drankje.”

Inwoners die in de aanloop naar zwemseizoen 2017 een handje willen toesteken, kunnen zich opgeven op www.nldoet.nl. “Eenmaal deel van het klusteam worden de mensen op de hoogte gehouden van het verloop van de vrijwilligersdagen. Op beide dagen trappen we vanaf 9:00 uur af en stoppen we om 16:00 uur.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.