nu 12°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

zwemseizoen de mors van start in afwachting van zomers weer

Terug

Zwemseizoen De Mors van start in afwachting van zomers weer

Op 1 mei heeft zwembad De Mors in Delden de poorten weer geopend voor het nieuwe zwemseizoen. Ondanks de matige weersomstandigheden kwamen op de eerste twee dagen toch honderden mensen een duik nemen in een van de baden. De echte drukte zal nog even op zich laten wachten en komt als het kwik in de thermometer de grens van 20 ruim is gepasseerd.

“Over de eerste twee dagen kunnen we eigenlijk alleen maar tevreden zijn”, vertelt badmeester Bart Schurink. Zowel op maandag als op dinsdag hebben we honderden zwemgasten mogen verwelkomen. Buiten de mensen die lang hebben uitgekeken naar het nieuwe seizoen, hebben we ook een flink aantal kinderen en jongeren binnen de poorten gehad. Die hebben nog vakantie en komen toch al even een kijkje nemen.”

Het zwembad verwacht ook dit jaar weer rond de 75.000 gasten in totaal uit te komen. “De voorverkoop is vergelijkbaar met de afgelopen jaren en dat is een redelijke indicatie. Natuurlijk zijn we zoals altijd sterk afhankelijk van het weer. Maar met een aantal goede dagen van meer dan 3000 bezoekers gaat het hard.”

Het zwembad zet ook steeds meer in op samenwerking met andere organisaties. Zo was er al een overeenkomst met het Twentebad in Hengelo en sinds dit jaar kunnen mensen met een kaart van De Vijf Heuvels in Markelo ook in Delden terecht. “Verder zijn er samenwerkingsverbanden met hotels en campings. Wij zien dit voor alle partijen zijn vruchten afwerpt.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.