nu
Weerbericht Delden
onbewolkt
13:00
11°
licht bewolkt
16:00
12°
onbewolkt
19:00
zwaar bewolkt
22:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

overnachten

>

aparthotel delden

Terug

Aparthotel

Delden

Aan de Sportlaan 7 is Aparthotel Delden gevestigd. Het hotel is al sinds 1990 in handen van de familie Weegink, en later Leenders Weegink. Behalve een familie-, golf-, wellness- en conferentiehotel, is het ook een locatie waar iedereen uit Delden en de ruime omgeving terecht kan voor allerlei activiteiten. Zo kunnen bezoekers golfen op Golfbaan de Lage Mors en relaxen in Sauna & Wellness Vital. Verder is het Aparthotel geschikt om een leuke familiedag te houden of een personeelsfeest te vieren met tennis, bowlen, zwemmen of één van de vele feestarrangementen.

Ga naar de website


Gerelateerde berichten

Met het zetten van de handtekeningen is op donderdag 31 januari is de bouw van het nieuwe Intergraal Kindcentrum Magenta in Delden officieel van start gegaan. Dit was voor de gemeente Hof van Twente ook het momen...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder